Friday, January 7, 2011

Масовото измиране на птици

... тези дни започва да ме тревожи. След като в новогодишната нощ над град в щата Арканзас са паднали хиляди мъртви косове, ето че днес разбираме за нов случай на масова птича смърт, този път в Швеция. Обясненията за фойерверки или блъскане в камиони са нелепи, всяка година има фойерверки, плюс това във Фалчепинг не е имало. Ако камион ги беше прегазил, то най-малкото птичките щяха да са на каша и щеше да има трупове само по шосето. Това са нелепи обяснения, които издават безсилието на специалистите да обяснят странния феномен, на който ставаме свидетели. Или може би са опити за диверсия от страна на групировки, които не искат хората да разбират какво всъщност става? Нека насочим мислите си в тази посока, разглеждайки по-подробно първия инцидент - масовата смърт на косове в град Биби, Арканзас, САЩ.

Когато чуем думата "кос", ние най-често си представяме чисто черна/тъмнокафява птичка със светъл клюн. Притеснителното в случая е, че има и друга разновидност косове - такава с жълто и червено оперение на крилата. Точно такива са и умрелите птички, за които става дума.

снимка на мъртъв кос от Биби, Арканзас

Вероятно се чудите какво смущаващо има в оперението на иначе толкова красивата приживе птичка. Смущаващото е, че очевидно Провидението се опитва да предупреди човечеството, но то не схваща.

На какво ви напомнят тези цветове - черно, червено и жълто? Не ви ли напомнят на флага на една европейска държава? Германия може би? Точно така. А този флаг знаете ли го?


Това, скъпи читатели, е флагът на Източна Германия и е напълно автентичен. Флагът на Западна Германия също съдържа голяма символика, но от гледна точка на по-лесната разбираемост на моята теория прилагам този. Флагът е откровено масонски с този пергел пред чука. Може би се чудите какво общо имат масоните с масовата смърт на иляди птици. Ще ви обясня. Масоните, общност с някога благородни и хуманни цели, е била така да се каже асимилирана от друга общност, на която никой в днешно време не гледа с добро око - става дума за илюминатите. Ако приемем, че в днешно време можем да отъждествим масоните с илюминатите, то символиката ни става ясна - майката Природа ни дава знак от кого и защо да се пазим. Ако един пергел не ви е достатъчен, за да сметнете асоциацията за валидна, то нека просто вземем цветовете и останем на немска вълна. Защо точно на немска вълна? Много просто - защото Германия, и по-скоро Инголщад, Горна Бавария е родното място на илюминатите, а техен татко е Адам Вайсхаупт. Затова са известни още и като "Баварските илюминати".

Разбирате ли сега какво се опитвам да ви кажа?
Дали смъртта на тези птици е резултат от гео/био феномен като в Явлението или в Ядрото или става дума за нещо по-голямо? Нещо, за което авторите на конспиративни теории предупреждават отдавна? Всеки избира сам за себе си на какво да вярва, но да знаете, че сте предупредени.

11 comments:

 1. O, във флага виждам пак пирамида и всевиждащото око на Луцифър (или на Ра) на върха й! :D :D

  Знаеш ли, Ядрото е причина за този магнитен щит, който спира вредните лъчи? Е, то все някога ще спре :D Както е станало на Марс.

  Да не би да четеш масонска литература :D Сестра ми и приятелката ми са много запалени по тези неща :)

  ReplyDelete
 2. Не забрявайте, че идва 2012-та и the end is nigh и т.н. Очакват ни много по-мистериозни казуси - добре че си имаме апокалиптичен репортер, който да ни ги презентира. :)

  ReplyDelete
 3. Ламоте, и аз видях окото, макар и стилизирано!
  А за Марс доколкото знам, е имало ядрена война и така са се затрили. xD
  Чета всякакви неща, попадат ми и конспиративни, макар да не съм им голям фен.

  Скротуме, надявам се да дават края на света по телевизията, че да го гледам. :)

  ReplyDelete
 4. Лу, а възможно ли е Провидението да мрази всички архитекти (т.е. тези дето най-често ползват пергели в ежедневната си работа) при това само тия от немски произход. Може би мрази и хората, които носят жълти чорапи, червени долни гащи и черни тениски, а краката им са дълги, като пергели? Струва си да се замислиш. По ме притеснява защо косовете не са били изцяло червени. Тогава щеше да е сигурно, че Провидението мрази Ливърпул. :D

  ReplyDelete
 5. Ностро, по принцип всичко е възможно, само за Ливърпул лоша дума да не се чува. Предпочитам провидението да мрази БСП. :D
  Иначе другата ти теория е доста хаотична и ще ми е трудно да извлека логиката защо Провидението мрази хората с червени гащи и дълги крака. Но така е то с Провидението - не винаги можем да хванем причинно-следствената нишка.

  Както Анонимния над мен спомена, HAARP е също потенциално обяснение, но аз се сещам и за друго - птичките са се блъскали в летящи чинии, които също са били германска разработка.

  ReplyDelete
 6. http://europe.actualno.com/news_330963.html
  Очертава се пилешки геноцид с библейски пропорции.

  ReplyDelete
 7. Те италианците и без това си имат проблеми с гълъбите, които отделяли фекалии в промишлени количества по културните им паметници. Мисля, че смъртта на гълъби в Италия не е случайност.

  ReplyDelete
 8. Защо просто не попиташ Павката? :)

  ReplyDelete
 9. Щото знам какво ще ми каже. Великият Архитект, благото на човечеството... :D

  ReplyDelete
 10. Или по-лошо - още някой депресиращ случай от лекарската си практика. ;)

  ReplyDelete