Tuesday, March 29, 2011

Мисия Българ - "звучи ми като куест от Мънки Айлънд"

Тази нощ сънувах как поправям някакво пиано на един плаж заедно с Лео ди Каприо. Приливът обаче идваше, а ние трябваше да преместим пианото, което естествено се оказа непосилна задача за крехките ни плещи. Така че приливът ме заля, аз почнах да се давя и в следващия момент се озовах на съвсем различно място. Подозирам, че съм сънувала, че ми е приложен инсепшън... oh wait.

Както и да е, за друго ще ви говоря в настоящия пост и то е много по-адекватно и забавно от днешния ми сън. Ако не сте запознати с поредицата за Българ, това е хубав повод да го сторите.
Би било добре да изгледате епизодите преди куеста, така песрпонажите ще са ви познати и всичко ще е много по-забавно, но не е задължително.

Куеста е съвсем балъшки, но хумора е много свеж и аз искрено се забавлявах докато го играх вчера. За да стартирате играта е нужно да пратите смс, който ще ви осигури код за достъп. Понеже хората сме много предубедени, когато стане въпрос за плащане за нещо, за което ни е малко известно, можете да направите като мен - да изиграете играта, а после да пуснете смс, ако преживяването ви е харесало. - към играта


oes6qs



4 comments:

  1. Мисля че плажът е от "Плажът", пианото е от "Пианото", а Лео си е от "Генезис". Плажът обаче присъства и в трите филма, което е показателно колко обичан е плажът сред кинолюбителите. Особено, ако Урсула Андерс е някъде там. :D

    А в играта има правописни грешки. Според скорошен коментар в блога ми, ще трябва да откажа да я играя. :(

    ReplyDelete
  2. Мънки айлънд е суупер яко! Никога не съм бил геймър, но специално този куест беше много зарибяващ и го играех в училище, в часовете по Word и Excel (учителката все ми се караше) :) А, и се пуцахме на Волфенщайн със съучениците:) От тогава не съм играл на игри, но с тази статия ме обзе някаква меланхолия...:)

    ReplyDelete
  3. Всичко е много хубаво, ама барем никой ли не разцъка играта? :(

    Ностро, такива коментари не бива да те притесняват. Казват, че да си грамотен в интернет е като да си красив в реалния свят, но външния вид не е всичко, нали знаеш. :D Всъщност не обръщай внимание, даже тоя твоя е лек случай.

    Ламоте, Мънки Айлънда е в пантеона на култовите игри, отляво на Хироуса и отдясно на Старкрафта. И на мен ми е мъчно за едно време, колко хубави куестове имаше, ех...

    ReplyDelete
  4. Аз съм фен май във фейсбука на това чудо, ама не съм разцъквала играта - признавам си.
    То ако ми остава време за игри, по-добре да взема да се наям като хората, че цял ден на три ориза не се седи...
    :)

    ReplyDelete