Sunday, April 18, 2010

Бъркането в Носа Explained

Обсъждала съм много пъти тази тема с приятелки - не можем да се начудим защо, аджеба, мъжете в почти всяка свободна минута се занимават със своя нос. Миналата седмица си мислех за това и реших да проведа наблюдение на едно кръстовище. В двете коли от дясно - check!, офиса в партера на близката сграда - check!. Реших, че е просто злощастно съвпадение. Малко по-късно, минавайки покрай един магазин, погледнах към витрината (за да се огледам, много ясно), и вниманието ми беше привлечено от продавача, който също си бъркаше в носа. Защо бе, каква е тайната? Този въпрос не ми даваше мира от няколко дни и причиняваше нарушения в съня ми. Реших да подходя научно и да проверя физиологичните характеристики на носа, след което ако не получа отговор, щях да се насоча към митологията и световния фолклор.


Това обаче, не се наложи, защото открих каквото ми трябваше. Попаднах на твърдението, че върху лигавицата на носа са разположени рефлекторните зони на половите органи и било достатъчно да си докоснем носа, за да стимулираме гениталиите си. Еврика!
Вместо да се чешат по топките, мъжете могат просто да си бъркат в носа!
Какво нещо е природата...

12 comments:

  1. хахаха, това ме уби... :)))

    Нямам коментар просто! Чак ми се насълзиха очите, което ми докара теч в синусите. Отивам да се издухам и никой да не ме чака, че от едно издухване не знам до къде мога да стигна... :)

    ReplyDelete
  2. "Вери найс", казваше чича ми Борат. Това откритие е епохално-в МОК се обсъжда идеята за нови летни дисциплини- секнене, секнене с препятствия, секнене дълбок скок, които да се включат в следващите олимпиади. Ще се провеждат и годишни конкурси за секнене и тършуване в носове, като победителите ще се награждават за "ГОЛЕМИ ОТКРИТИЯ"! :0 В порноиндустрията се създава и нова поредица от филми-"генг-бенг" секнене! А за оправдание на мъжете ще кажа, че оглавяваме научно-изследователски експедиции с цел търсене на "Светия граал", който според непотвърдени данни е заровен много на дълбоко! :0

    ReplyDelete
  3. Добре, де, ми жените къде си бъркат? Почвам да ги следя и все някой ден ще ги хвана. (Ако не ми обясните). :))

    ReplyDelete
  4. @N: И докъде стигна? Питам от чисто научен интерес, за емпиричния опит...

    @K: Виждам, че си прегърнал идеята, време е да действаш с писма до МОК и асоциацията на производителите и разпространителите на забавления за възрастни. :)

    @Тони: почивай си, ама не почивай! :P

    @Пламен: Първо искам да попитам от какво следва жените да си бъркат някъде? Но нека приемем идеята за равенство на половете и да приемем, че и жените все някъде трябва да си бъркат. Аз жени съм виждала да си бъркат на публични места само в пазвите, за да си оправят сутиена. За друго не мога да изкажа мнение. :) Но ти дебни, ще се радвам да споделиш резултатите при успешно провеждане на експеримента.

    ReplyDelete
  5. Вече пиша дисертация по темата, която по-късно смятам да издам с меки корици (за да става и за секнене, не за друго). Лично д-р Бостанджиев се съгласи да я анотира, така че очаквам небивал интерес сред заинтересованите сексолози и сексоложки. Особено сред вторите, които надявам се ще открият предимствата на насалната любов пред останалите вече конвенционални модели на съвокупляване. Но, преди да напиша още някоя глупост, знаеш ли, че открих скритото послание в колажа с Брад Пит: "Първо ще се гръмна в носа, после ще пробвам в ушите и ако имам късмет ще направя еййййй такава дупка!"... Не изтърпях и пак написах глупост... :)

    ReplyDelete
  6. "Не изтърпях и пак написах глупост."

    Ами какво да ти кажа... Уцелил си мястото. :D

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Тц... не мисля, че e от това... :)

    ReplyDelete
  9. Lu, май "напипа" тънката струна на мъжката "Н"-точка! :0 Невероятно полемични се пуснахме мъжете на тая тема, но каква да се прави-прегряха ни носовете от стимулиране! :0
    Btw, онзи ден виждам един приятел с друго момиче, а не с приятелката-титуляр да вървят по улицата и тя го хванала за носа! Сега се чудя дали да кажа на приятелката му за изневярата?! :0
    В един секс-шоп вече видях да продават носни кърпички с голи каки! А един пич пред магазина вика на друг: "Ей бро, тая я имаш повтаряща! Дай да трампим, че на "Моя" не му се секне вече!"
    Сори, ама продължавам с ПРОНИКновенията! Гледах реклама и на "НОСОСТАН"-вдигнете нослетата редовно! :0
    @N: А за посланието на Брат "Мит"-той просто търси невероятното сексуално изживяване като стимулира и ушните отвърстия! :)

    ReplyDelete
  10. Такава, значи, била работата! По-добре в носа, отколкото вечно с ръка в гащите :D

    ReplyDelete
  11. И аз така викам, Bia. :D

    ReplyDelete